Szeretettel köszöntelek
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Barátság -fogadó -alkotások -érdekességek. -tájak-utazások .gasztronómia - népzene . vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Barátság -fogadó -alkotások -érdekességek. -tájak-utazások .gasztronómia - népzene . vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Barátság -fogadó -alkotások -érdekességek. -tájak-utazások .gasztronómia - népzene . vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Barátság -fogadó -alkotások -érdekességek. -tájak-utazások .gasztronómia - népzene . vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Régen minden jobb volt, még a szilveszter is
Kilöttyen a pezsgő, harapnivalóktól roskadozik az asztal, mégsem biztos, hogy jobban tudunk ünnepelni, mint az előző században. A régi képeken kevesebb a finomság, cserébe jobbnak tűnik a hangulat. Megmutatjuk, milyen volt egy jelmezes buli 1942-ben, és hogyan koccintottak 1970. január 1-jén.
Stilizált kép lenne? Nem tudni
Forrás: Erky-Nagy Tibor/FortepanA pezsgő lett a szilveszter egyik szimbóluma. Manapság talán többeknek van lehetősége arra, hogy ezzel üdvözölje az új évet, de ilyen jól már kevesen tudnak mulatni vele.
8 éve | Kápolnási András | 0 hozzászólás
TÜZIJÁTÉK
HAPPY NEW YEAR! – BOLDOG ÚJ ÉVET!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://soundgraph.lapunk.hu/?modul=oldal&tartalom=1132112
|
|
Óévbúcsúztató és újévköszöntő népszokások
I. és II. SZILVESZTER PÁPA
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://soundgraph.lapunk.hu/?modul=oldal&tartalom=1169156
8 éve | szilasi ilona | 0 hozzászólás
Kiderült a titok: miért olyan különleges minden 0-ás vércsoportú ember? Te is az vagy?
Ahogyan természetünk és személyiségünk, úgy a vércsoportunk is különbözhet. A legutóbb végzett kutatás adatai szerint azonban azok az emberek, akik 0-vércsoporttal rendelkeznek mégis különlegesebbek másoknál. Hogy miért? Eláruljuk!
A történelemben azoknak a meghatározó alakoknak volt ilyen vércsoportja, akik ravasz, “agresszív ragadozóként” éltek.
A MÉREG neve: Vegeta ételízesítő és társai
8 éve | Kápolnási András | 0 hozzászólás
POP-MUSIC NOSTALGIA
~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://soundgraph.lapunk.hu/?modul=oldal&tartalom=1200320
RÉGI IDŐK HÍREI – 1912. június
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://soundgraph.lapunk.hu/?modul=oldal&tartalom=1167533
CREEDENCE CLEARWATER REVIVAL
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
RÉGI IDŐK HÍREI – 1911. május
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://soundgraph.lapunk.hu/?modul=oldal&tartalom=1191974
BENKÓ SÁNDOR † and Benkó Dixieland Band
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://soundgraph.lapunk.hu/?modul=oldal&tartalom=1143478
8 éve | Kápolnási András | 0 hozzászólás
Mit érne a karácsony hal nélkül?
Nem csak a hagyományos halászlé-rántott hal menü létezik.Olyan halételek ajánlunk,amelyek nem szokványosak,bármelyikkel különlegesebbé tehető az ünnepi ételsor.
Az ünnepek alatt ( is ) a legnépszerűbb a ponty,ami a teljes magyar haltermelés 85 százalékát adja.Összesen 24 ezer hektáron tenyésztenek halat Magyar országon.A karácsonyi ünnepek alatt fogy el az évi termelés 40 százaléka.Igazán jó halászlét csak pontyból lehet készíteni,ami elsősorban ennek a fajnak a nagyobb zsírsavtartalmával magyarázható,a halászlé ízét adó fűszermolekulák ugyanis zsírban oldódnak.
8 éve | Kápolnási András | 0 hozzászólás
SZÓLÁSOK és KÖZMONDÁSOK
– 351-380 –
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://soundgraph.lapunk.hu/?modul=oldal&tartalom=1132938%
RÉGI IDŐK HÍREI – 1910. október
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://soundgraph.lapunk.hu/?modul=oldal&tartalom=1192861
Csokoládé az édes csábítás.
Ki nem érzett még ellenállhatatlan vágyat egy csokiszelet vagy néhány szem bonbon iránt?
Kevesen tudják:ez az ellenállhatatlan vágy nemcsak fizikai,hanem ,,szellemi étvágy",kívánságot is jelent.Ez utóbbit egy testazonos hormon,a szerotonin hiánya váltja ki.A hiány oka lelki eredetű is lehet,de akkor is jelentkezhet,ha kevés szénhidrátot fogyasztunk.
Ősszel és télen,a fényhiányos,borongós időszakban fokozottan jelentkezik a csokoládé iránti vágy,hiszen a szerotonin valóban ,,boldogsághormon".Mindenféle ésszerű magyarázat ellenére a csokoládé iránti vágy mégiscsak elsősorban lelki eredetű.Hiszen az a tulajdonsága,ahogyan szétolvad a szánkban,sajátosan édes íze semmilyen más élelmiszerhez nem hasonlítható.
8 éve | Kápolnási András | 0 hozzászólás
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Utolsó hozzászólás