Mutasd meg az alkotásaid had lássuk Blog: 2015. április

Szeretettel köszöntelek

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 753 fő
  • Képek - 4562 db
  • Videók - 3835 db
  • Blogbejegyzések - 2715 db
  • Fórumtémák - 92 db
  • Linkek - 132 db

Üdvözlettel,

Barátság -fogadó -alkotások -érdekességek. -tájak-utazások .gasztronómia - népzene . vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 753 fő
  • Képek - 4562 db
  • Videók - 3835 db
  • Blogbejegyzések - 2715 db
  • Fórumtémák - 92 db
  • Linkek - 132 db

Üdvözlettel,

Barátság -fogadó -alkotások -érdekességek. -tájak-utazások .gasztronómia - népzene . vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 753 fő
  • Képek - 4562 db
  • Videók - 3835 db
  • Blogbejegyzések - 2715 db
  • Fórumtémák - 92 db
  • Linkek - 132 db

Üdvözlettel,

Barátság -fogadó -alkotások -érdekességek. -tájak-utazások .gasztronómia - népzene . vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 753 fő
  • Képek - 4562 db
  • Videók - 3835 db
  • Blogbejegyzések - 2715 db
  • Fórumtémák - 92 db
  • Linkek - 132 db

Üdvözlettel,

Barátság -fogadó -alkotások -érdekességek. -tájak-utazások .gasztronómia - népzene . vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Barátság -fogadó -alkotások -érdekességek. -tájak-utazások .gasztronómia - népzene . hírei - 2015. április

Újhagyma nemcsak tavasztól őszig.



undefined



A piacokon,üzletek polcain fogyasztásra csábít az újhagyma.
Egész évben jól hozzáférhető finomságról van szó,mégis tavasszal van a legnagyobb jelentősége,hiszen hozzájárul az egészség megőrzéséhez,mivel nagy mennyiségben tartalmaz illóolajokat,vitaminokat,ásványi sókat.Gyógynövénynek tartják,mert a közelében elpusztulnak a kórokozók.Gyógyhatását már az ókori Egyiptomban is ismerték-a piramis építőknek is vöröshagymát adtak,hogy legyen kellő erejük a kemény fizikai munkához,és ne betegedjenek meg.A szürke tél után könnyen felerősíthetjük immunrendszerünket a zöldhagyma rendszeres fogyasztásával.Segítségével elkerülhetjük a vírusokat,a meghűléses időszakokat,és visszaverhetjük a bacilusok támadásait.

Tovább 

Anyák napi kényeztetés – receptötletek
Az anyák egész életükben táplálnak étellel és szeretettel. Az ő napjukon fordítsuk meg a dolgot, és mi adjunk nekik minél több önzetlen szeretetet és finom ételeket. Például ilyeneket.

Eper és mogyorókrém smoothie

Ha ez a nyalánksággal nem tudsz örömet szerezni anyukádnak, akkor semmivel. Az eper és a mogyorókrém külön-külön is mennyei, hát még együtt! Ráadásul nagyon egyszerű elkészíteni.

Hozzávalók<br />fél pohár tej<br />5-6 szem eper<br />2 evőkanál mogyorókrém<br />1 teáskanál vaníliaeszencia

Hozzávalók
fél pohár tej
5-6 szem eper
2 evőkanál mogyorókrém
1 teáskanál vaníliaeszencia

Szedd össze a hozzávalókat, majd az epreket vágd félbe.

Szedd össze a hozzávalókat, majd az epreket vágd félbe.

Tovább 

 

Márványos meggyes piskóta lépésről-lépésre (fotók)

  • 2015.04.28.
  • -
  • Gasztropajti

Pillekönnyű, édes-pikáns piskóta. Tökéletes fogás reggelire, egy gazdag leves után, de a vendégek is el lesznek tőle ájulva. Egyszerű, de nagyszerű.

Hozzávalók:
8 tojás, 8 kanál kristálycukor, 8 kanál liszt, 1 csomag sütőpor, 1 üveg meggybefőtt, 70 g darált dió, 2 kanál kakaópor, kevés porcukor

 

Elkészítés:
Szétválasztjuk a tojásokat. A fehérjét felverjük a cukorral, majd ebbe óvatosan belekeverjük a tojások sárgáját és a sütőporral elkevert lisztet.

Tovább 

Retro gyümölcsök

Erdeinket járva több olyan gyümölccsel is találkozhatunk, melyeket őseink még jól ismertek és gyűjtöttek. Ezek a nemesített gyümölcseinknél sokkal egyszerűbben termeszthetők otthon is. Közülük most a fekete és fehér epret, a húsos somot, a házi berkenyét és a homoktövist szeretném bemutatni.

 

 

 

 

Fekete eperfa és fehér eperfa


A múlt század közepi Alföldön nem volt olyan kisbirtok, melynek udvarán ne állott volna eperfa.

Tovább 

Edd magad szépre!
2013.06.06., 11:17

A szép és sokáig fiatal arcbőr nem kis mértékben függ a genetikától, ám az életmódunk legalább olyan nagy hatással van rá.

 

Azt mindenki tudja, hogy a megfelelő kozmetikumok, a rendszeres ápolás, a sok pihenés és a kevés stressz nélkülözhetetlen, ha hosszú ideig fiatalos tükörképre vágyunk. Azt azonban hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy a táplálkozásunk is meglátszik a bőrünkön. Van például néhány szuperalapanyag, amit érdemes beépíteni a mindennapi táplálkozásunkba, ugyanis csodát tesz a bőrünkkel.

Tovább 

Tízezerszebb erősebb, mint a kemoterápia - állítják a természetgyógyászok

  • 2015.04.22.

A citrom egészséges, tele van C-vitaminnal, és számos más értékes tulajdonsággal rendelkezik. Szétrombolja a cisztát és a daganatokat. Szódabikarbónával felturbózva még hatásosabb.

A citrusfélék gyógyítják a tumort. A megjelent tanulmányok szerint különösen a citrom fogyasztása megelőzi a tumor kialakulását, és a már kialakult betegséget is gyógyítja. A szódabikarbónával keverve pedig beállítja a szervezet pH-ját, így megakadályozza, hogy továbbterjedjen a daganat.

Tovább 

Ismerősek azok a bútorok, amiket szíved szerint kihajítanál az ablakon, de nem akarod, mert strapabíróak, és nagyon jól funkcionálnak? Azok a bútorok, amiket még öreganyád is használt, és a külsejük  már egy mazsolához hasonlíthatók? Felejtsd el, azt hogy kidobod, vagy elégeted, mert mutatunk egy nagyon egyszerű trükköt amivel, szó szerint gyönyörűvé varázsolhatod a régi bútorokat.

Tovább 

Méregtelenít és fogyaszt! Szódabikarbóna-kúra
Forrás:http://www.kiskegyed.hu/test-es-lelek/megelozes/meregtelenit-es-fogyaszt-szodabikarbona-kura-132048
Nagy méretű meteor, azaz tűzgömb lehetett az a jelenség, amit hétfőn este fél 8 körül lehetett látni Miskolc felett az égen, mennydörgésszerű hang kíséretében - tájékoztatott Mizser Attila, a Magyar Csillagászati Egyesület főtitkára.

Vázolta: ez a meteor nagy méretű lehetett, és körülbelül 10 kilométeres magasságban robbanhatott szét. A meteorok 120 kilométer magasságban lépnek be a Föld légterébe, és a kisebbek 80 kilométeres magasságban esnek szét darabjaikra (ilyenkor látjuk a hullócsillagokat).

Tovább 

Mutatok pár ötletet, hogy ne a kukában vagy a kutya szájában végezze a húsvéti sonka. :)

 

Ananászos sonkasaláta

Hozzávalók:

ananász (lehet konzerv is, de a friss jobb)
2 savanykás alma
20 dkg főtt sovány sonka
1 fejes saláta
1 citrom leve
4 ek.tormás majonéz
1/2 dl tejszín vagy tejföl esetleg natúr joghurt
1/2 cs. kapor

Elkészítés:

A kockára vágott ananászt és almát meglocsolod a citromlével. A sonkát és a salátát vékony csíkokra vágod. Elkészíted a mártást: a tormás majonézt elkevered a tejszínnel, citromlével, sóval és kaporral.

Tovább 

Húsvéti készülődés – tojásfestés természetesen

husvetitojasKék, sárga, zöld, lila, barna húsvéti tojás – növényekkel

Mit szólnál kék húsvéti tojásokhoz? Ehhez apróra vágott vöröskáposztára van szükség. Minél többet használsz, annál élénkebb színű lesz a végeredmény. A káposztát tedd egy edénybe, és önts rá annyi vizet, hogy ellepje. Főzd kb. fél órán keresztül. Várd meg, amíg a lé kihűl, és csak akkor tedd bele a tojásokat.

A kurkuma fűszerrel,  intenzív sárga tojásokat készíthetsz.

Tovább 

Ez történt a közösségben:

Harmath Jozsef 4 hete új blogbejegyzést írt: Tűnődés---

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu