Mutasd meg az alkotásaid had lássuk: készülünk a hosszú télre 6 (kép)

Szeretettel köszöntelek

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 753 fő
  • Képek - 4562 db
  • Videók - 3835 db
  • Blogbejegyzések - 2715 db
  • Fórumtémák - 92 db
  • Linkek - 132 db

Üdvözlettel,

Barátság -fogadó -alkotások -érdekességek. -tájak-utazások .gasztronómia - népzene . vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 753 fő
  • Képek - 4562 db
  • Videók - 3835 db
  • Blogbejegyzések - 2715 db
  • Fórumtémák - 92 db
  • Linkek - 132 db

Üdvözlettel,

Barátság -fogadó -alkotások -érdekességek. -tájak-utazások .gasztronómia - népzene . vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 753 fő
  • Képek - 4562 db
  • Videók - 3835 db
  • Blogbejegyzések - 2715 db
  • Fórumtémák - 92 db
  • Linkek - 132 db

Üdvözlettel,

Barátság -fogadó -alkotások -érdekességek. -tájak-utazások .gasztronómia - népzene . vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 753 fő
  • Képek - 4562 db
  • Videók - 3835 db
  • Blogbejegyzések - 2715 db
  • Fórumtémák - 92 db
  • Linkek - 132 db

Üdvözlettel,

Barátság -fogadó -alkotások -érdekességek. -tájak-utazások .gasztronómia - népzene . vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

készülünk a hosszú télre 6

torma

befőzés

Látta 57 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Szőts Istvánné Edit üzente 10 éve

:)

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 10 éve

Mi már túl vagyunk a könnyeken de megérte ,ha elég víz van hozzá adva akkor én az egyik adagot nem bot hanem mixergépbe pépesítettem, igy nem rostos hanem krémes lett ki nem mi ízlik .

Válasz

Szőts Istvánné Edit üzente 10 éve

Köszönöm szépen a recepteket! -Nem túl nagy mennyiséget kapok, de megcsinálom így, ahogy ti. :)
Üdvözletem: Edit

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 10 éve

igy is lehet
A megtisztított tormát elektromos húsdarálón ledaráljuk, majd 2 nagyobb tálba szedjük, elfelezzük.
Ezután mindkét tálhoz öntünk kb. 2-3 dl vizet és merülő mixerrel kicsit pürésítjük (ezt nem muszáj megtenni, csak aki krémesebben szereti).
Az egyik tál tartalmát gáztepsibe terítjük és 200 fokon 15-20 percig sütjük. Akkor jó, amikor elkezd "puffogni" és megemelkedik. Ekkor kivesszük de VIGYÁZAT, mert iszonyatosan erős gőze van, nehogy megcsapjon bennünket!
Még melegen visszatesszük a tálba és 1 dl ecetet, 15 dkg cukrot, 1ek sót, csipet natrium-benzoátot és a szalicilt keverünk hozzá. Majd üvegekbe töltjük, celofánnal, tetővel lezárjuk és mehet a spájzba.
A másik tál tormával ugyanígy járunk el. Ekkora adagból annyi üveg torma lesz, amennyi a képen látható.
Aki csípősen szereti, az ne süsse tovább, csak 10 percig.
sütési hőfok: 200°C

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 10 éve

reszelni vagy darálni ez húsdarálóval gépi ,majd kis vízzel főzni ameddig már kimegy az erőssége mintha dunsztolnád, utána ízesítés só cukor ecet citromsav majd a végén nátriumbenzonat a és a celo közé majd dunszt.

Válasz

Szőts Istvánné Edit üzente 10 éve

Szervusztok Kedves János és Borika!
Kérem szépen megírni nekem -akár levélben is-, vagy itt, hogy ti hogyan teszitek el a tormát télire. Ecetesen-sósan-natúr???
Köszönöm előre is: Edit

Válasz

Szőts Istvánné Edit üzente 10 éve

Szuper :)

Válasz

Ez történt a közösségben:

Harmath Jozsef 3 hete új blogbejegyzést írt: Tűnődés---

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu