Szeretettel köszöntelek
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Barátság -fogadó -alkotások -érdekességek. -tájak-utazások .gasztronómia - népzene . vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Barátság -fogadó -alkotások -érdekességek. -tájak-utazások .gasztronómia - népzene . vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Barátság -fogadó -alkotások -érdekességek. -tájak-utazások .gasztronómia - népzene . vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Barátság -fogadó -alkotások -érdekességek. -tájak-utazások .gasztronómia - népzene . vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
ELÉRKEZETT AZ UBORKASZEZON.
Felhívom a szíves figyelmeteket a SVÁB KOVÁSZOS UBORKÁRA,nagyon finom és
ebben a melegben üdítőként hat! Itt közlöm a receptjét,én ma tettem el 2
üveggel,hétvégén már ez lesz a rántott csirkéhez.Az ubit.nem a
SZUPERMARKETBEN vettem,hanem a piacon MARISKANÉNITŐL! Ennél csak a SAJÁT
termesztésű finomabb és biztonságosabb!
Sváb kovászos uborka recept:
Végy 1 nagy uborkás üveget!
Alulra pakolj bele 1 csokor kaprot. Erre 1 sor karikára vágott nyers
burgonyát. /Nem tévedés, nem kenyeret! Én öreg krumplit spájzolok be
erre a célra. A lé sose penészesedik meg, áttetszően tiszta marad és
behűtve a legfinomabb nyári üdítő ital./ Erre pakolom a megmosott, fel
hasított uborkát, amelyet aznap reggel /!/ szedek le, mert csak akkor
lesz ropogós.
Tetejére szintén karikára vágott nyers ,öreg krumplit rakosgatok
.Legfelülre jön még 1 csokor keményszárú kapor,amely alkalmas arra is,
hogy leszorítsa az egész rakományt.
Végül leöntöm langyos, sós vízzel /ahány liter víz, annyi evőkanál só/,
kistányérral letakarom, 3 nap múlva csudát tálalhat a családjának. Én
egy esztergomi, Ferences atyától tudom a receptet. Ha egyszer
kipróbálják, nem bánják meg.
( Ha több infót szeretnél a SVÁB KOVÁSZOS UBI - ról : klick a FÓRUM - ra,
beírod a Keresőbe : sváb kovászos uborka és annyi! )
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!