Szeretettel köszöntelek
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Barátság -fogadó -alkotások -érdekességek. -tájak-utazások .gasztronómia - népzene . vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Barátság -fogadó -alkotások -érdekességek. -tájak-utazások .gasztronómia - népzene . vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Barátság -fogadó -alkotások -érdekességek. -tájak-utazások .gasztronómia - népzene . vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Barátság -fogadó -alkotások -érdekességek. -tájak-utazások .gasztronómia - népzene . vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A mikrohullámú sütőben a villámgyors rezgések
következtében az ételek molekulái rövid időn
belül degenerálódnak. A degenerált ételtől,
degenerált molekuláktól nem lesz egészséges
sejtépítés az ilyen ételeket fogyasztó ember
szervezetében, hanem előbb-utóbb egyre jobban
elhatalmasodó degeneráció indul meg a
szervezetében, éppen ott, ahol a szervezetén
belül a leggyengébb az immunrendszer állapota.
Ez már a rák előkapuja, mert ha rendszeresen
mikrohullámú sütőben főzött, melegített ételeket
fogyaszt valaki,akkor előbb-utóbb daganatos
beteggé "eszi" magát.
környezetbiológiával foglalkozó szakemberek már
azt a kérdést teszik fel: Meddig árusíthatók még
büntetés nélkül a mikrohullámú sütők? Svájcban,
Franciaországban és több más országban is tilos
reklámozni a mikrohullámú sütőket!Svájci orvosok
8 önként jelentkező, makrobiotikusan táplálkozó
személyen végezték el a kísérleteket (a
lausanne-i Biokémiai Intézetben és a wattenwili
Környezetbiológiai Tanácsadó Intézetben).
A kísérlet során a résztvevők 2-5 naponként
megváltoztatott táplálékot kaptak.
Elsőként egy biotermelő nyers tejét, felforralva,
harmadikként a berni cégtől származó pasztőrözött
tejet,negyedikként ugyanezt mikrohullámú sütőben
nyers biozöldséget, hatodikként ezt a zöldséget
hagyományos módon megfőzve, hetedikként ugyanezt
lefagyasztva, majd mikróban megfőzve.
Meghatározott idővel a táplálékfelvétel után
minden esetben vért vettek,és a kapott vérmintát
bizonyos kritériumok szerint elemezték.
Az eredmény a következő lett:
A mikrohullámú sütőben melegített, felengedett
vagy főzött ennivaló (a tej és a zöldség) a
kísérleti alanyok vérében szignifikáns (döntően
meghatározó) elváltozásokat okozott, csökkent
valamennyi hemoglobin érték (vastartalmú fehérje,
vérfesték, amely megköti az oxigént), valamint a
HDL és az LDL (koleszterin) aránya. A limfociták
(nyiroksejt, nyirokszövetekben termelődő
fehérvérsejt) esetében pedig rövid ideig tartó,
erőteljes csökkenést állapítottak meg, ha a
vizsgált személy előzőleg mikrohullámban
előkészített zöldséget fogyasztott. A
fényérzékeny baktériumokkal pedig azt is
megállapították, hogy a mikrohullámú energia a
táplálék útján továbbadódik az emberi
szervezetnek. Ezt a fizikai folyamatot
előzőleg már több széleskörű tanulmány is
megállapította. A mikrohullám hatásának kitett
emberi táplálékok vizsgálata azt is igazolta,
hogy fogyasztásuk az emberi szervezetben patogén
(kórokozók, valamely betegség kifejlődését
elősegítő) folyamatok kezdetét váltja ki, S így
rákos elváltozásokat is előidézhetnek, okozhatnak.
"NEM SZABAD MŰANYAG EDÉNYBEN ÉTELT MELEGÍTENI A
MIKROHULLÁMÚ SÜTŐBEN !!!!
CSAKIS KERÁMIAEDÉNYEKET, ILLETVE EDZETT ÜVEGET
LEHET HASZNÁLNI, MERT A MŰANYAG ÉS AZ ÉTELBEN LÉVŐ
ZSÍR KEVEREDÉSE A HŐ HATÁSÁRA EGY DIOXIN NEVŰ
ANYAGOT VÁLT KI, AMI RÁKOT OKOZ, FŐLEG MELLRÁKOT.
A DIOXIN NAGYON MÉRGEZŐ ANYAG, AMI A SEJTEKET
TÁMADJA MEG.
AZ ÉTEL TETEJÉRE PEDIG NEM A MŰANYAG EDÉNY FEDELÉT
KELL TENNI,HANEM EGYSZERŰ PAPÍRTÖRÜLKÖZŐT.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!