Szeretettel köszöntelek
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Barátság -fogadó -alkotások -érdekességek. -tájak-utazások .gasztronómia - népzene . vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Barátság -fogadó -alkotások -érdekességek. -tájak-utazások .gasztronómia - népzene . vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Barátság -fogadó -alkotások -érdekességek. -tájak-utazások .gasztronómia - népzene . vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Barátság -fogadó -alkotások -érdekességek. -tájak-utazások .gasztronómia - népzene . vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A mikrohullámú sütőben a
villámgyors rezgések következtében az
ételek
molekulái rövid időn belül
degenerálódnak. A degenerált
ételtől,
degenerált molekuláktól nem lesz
egészséges sejtépítés az ilyen
ételeket
fogyasztó ember szervezetében, hanem
előbb-utóbb egyre jobban
elhatalmasodó
degeneráció indul meg a szervezetében, éppen
ott, ahol a
szervezetén belül a leggyengébb
az immunrendszer állapota. Ez már a
rák
előkapuja, mert ha rendszeresen
mikrohullámú sütőben főzött,
melegített
ételeket fogyaszt valaki, akkor
előbb-utóbb daganatos beteggé
"eszi"
magát.
Környezetbiológiával
foglalkozó szakemberek már azt a kérdést teszik
fel:
Meddig árusíthatók még büntetés nélkül a
mikrohullámú sütők?
Svájcban,
Franciaországban és több más
országban is tilos reklámozni a
mikrohullámú
sütőket!
Svájci orvosok nyolc
önként jelentkező, makrobiotikusan
táplálkozó
személyen végezték el a
kísérleteket (a lausanne-i Biokémiai Intézetben
és
a wattenwili Környezetbiológiai Tanácsadó
Intézetben). A kísérlet során a
résztvevők
2-5 naponként megváltoztatott táplálékot kaptak.
Elsőként egy
biotermelő nyers tejét,
másodikként ugyanezt hagyományos
módon
felforralva, harmadikként a berni
cégtől származó pasztőrözött
tejet,
negyedikként ugyanezt mikrohullámú
sütőben felforralva. Ötödikként
nyers
biozöldséget, hatodikként ezt a
zöldséget hagyományos módon
megfőzve,
hetedikként ugyanezt lefagyasztva,
majd mikróban megfőzve.
Meghatározott
idővel a táplálékfelvétel után minden esetben
vért vettek,
és a kapott vérmintát bizonyos
kritériumok szerint elemezték. Az eredmény
a
következő lett:
A mikrohullámú sütőben
melegített, felengedett vagy főzött ennivaló (a
tej
és a zöldség) a kísérleti alanyok vérében
szignifikáns (döntően
meghatározó)
elváltozásokat okozott, csökkent valamennyi
hemoglobin érték
(vastartalmú fehérje,
vérfesték, amely megköti az oxigént), valamint a
HDL
és az LDL (koleszterin) aránya. A
limfociták (nyiroksejt,
nyirokszövetekben
termelődő fehérvérsejt) esetében pedig rövid
ideig
tartó, erőteljes csökkenést
állapítottak meg, ha a vizsgált
személy
előzőleg mikrohullámban előkészített
zöldséget fogyasztott. A
fényérzékeny
baktériumokkal pedig azt is
megállapították, hogy a mikrohullámú energia
a
táplálék útján továbbadódik az emberi
szervezetnek. Ezt a fizikai
folyamatot
előzőleg már több széleskörű tanulmány is
megállapította. A
mikrohullám hatásának
kitett emberi táplálékok vizsgálata azt is
igazolta,
hogy fogyasztásuk az emberi
szervezetben patogén (kórokozók,
valamely
betegség kifejlődését elősegítő)
folyamatok kezdetét váltja ki. S így
rákos
elváltozásokat is előidézhetnek,
okozhatnak."
Kedves Mindenki!
Egy
Amerikai orvosi intézet ( Walter Reed Army
Medical Center )
kutatócsoportja nemrég adta
közre, hogy
NEM SZABAD MŰANYAG EDÉNYBEN
ÉTELT MELEGÍTENI A MIKROHULLÁMÚ SÜTŐBEN
!!!!
CSAKIS KERÁMIAEDÉNYEKET, ILLETVE EDZETT
ÜVEGET LEHET HASZNÁLNI, MERT A
MŰANYAG ÉS AZ
ÉTELBEN LÉVŐ ZSÍR
KEVEREDÉSE A HŐ HATÁSÁRA
EGY DIOXIN NEVŰ ANYAGOT VÁLT KI,
AMI RÁKOT
OKOZ, FŐLEG MELLRÁKOT.
A DIOXIN NAGYON
MÉRGEZŐ ANYAG, AMI A SEJTEKET TÁMADJA
MEG.
AZ ÉTEL TETEJÉRE PEDIG NEM A MŰANYAG
EDÉNY FEDELÉT KELL TENNI,
HANEM EGYSZERŰ
PAPÍRTÖRÜLKÖZŐT.
Küldjétek
el és
mondjátok meg mindenkinek, aki fontos Nektek,
ezt kéri az üzenet
küldője.
Ezt a
felhívást egy amerikai orvosi intézet
kutatócsoportja adta közre
( Walter Reed Army
Medical Center )**
*
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!